Wie is S!NC?

Jeugd1Lynsey Carli is S!NC

Op 4 jarige leeftijd meegedaan aan een talentenjacht in Prinsenbeek, waar ik ben geboren, met ‘Kom van dat dak af’ van Peter Koelewijn.

Van mijn opa heb ik al op jonge leeftijd noten leren lezen en orgel leren spelen. Ik kon eerder noten lezen dan woorden. Mijn opa, John Carli, was erg muzikaal en zeer kritisch en had al zijn kinderen een instrument geleerd (mijn vader gitaar) om zo een bandje te beginnen:
B-FLAT. Jaren later is mijn moeder op aanraden van hem gaan zingen bij B-FLAT.
Helaas is hij veel te vroeg overleden maar nu was ik degene die de kritiek ging leveren op de band. Omdat mijn moeder wilde stoppen met zingen mocht ik het overnemen ipv kritiek te leveren.

Jeugd2Ook op scholengemeenschap Markenhage kreeg ik de kans om op te treden met de schoolband MCB en de KUL (Kulturele avonden). Ik was toen 15 jaar en de start van mijn zang-carriere was gemaakt.
Ik had daarvoor orgelles gevolgd bij Annelies Peemen en later piano-, saxofoon-,zang-, basgitaar-, en bandlessen op de Stedelijke Muziekschool Breda (later Nieuwe Veste) waar ik later ook ben gaan lesgeven.
Vervolgens ben ik naar het Rotterdams Conservatorium (’93-’99) gegaan om zang lichte muziek te studeren.
In de jaren die volgden heb ik in verschillende bands gespeeld met diverse artiesten en muzikanten door heel Nederland, studio-opdrachten gedaan, naar het buitenland gereisd met meerdere bands, workshops gegeven op diverse scholen. En nog steeds is op het podium staan met een vette band het allerleukste wat ik doe naast het lesgeven.